Racing Team Aspen is een organisatie voor enthousiaste skiërs die zich willen vervolmaken in de skisport en interesse hebben in het wedstrijdskiën. Ons team is bedoeld voor alle leeftijden. Buiten onze wekelijkse trainingen op Skipiste Aspen, trainen wij ook in de sneeuw.

http://www.skiteamaspen.be/

BRU*ST provides a professional frame for ski racing, tailor made to the capability and ambition of our young athletes. Thanks to high quality training and coaching we prepare our young team for national and international ski races in the most optimal conditions.

http://www.brusselsskiteam.be/professional_frame_for_ski_racing/Home.html

Welkom bij Skibaan Casablanca De eerste indoor skipiste van de wereld met ECHTE SNEEUW Sneeuwpret op ECHTE sneeuw 365 dagen/jaar 25 jaar geleden zette Maurice Mollin een borstel piste op 1988 overdekten de broers Ricky & Cor Mollin de piste en maakten er de eerste indoor skipiste met echte sneeuw van . 1997 Ricky Mollin neemt alleen de uitbating van de piste over.

http://www.skicasablanca.be/

Het Ice Mountain Racing Team laat jongeren in een land zonder bergen proeven van het competitie skiën. Dit gebeurt door trainingen en wedstrijden, zowel in het binnenland (kunstpiste) als in het buitenland.

http://www.ice-mountain-racingteam.be/

Het Snow Valley Racing Team is een skiclub met als doel kinderen het plezier van wedstrijdskiën mee te geven en hen voor te bereiden op de wedstrijden. Een team van 6 gediplomeerde trainers verzorgt de trainingen waarbij er wordt gewerkt in verschillende leeftijdsgroepen. De trainingen zijn opgebouwd uit een technisch gedeelte (oefeningen op technische vervolmaking) en een slalom/reuzenslalom gedeelte (oefenen tussen de palen).

http://www.snowvalley.be/nl/clubs/snv_racingteam

Wilt u leren slalommen? Yeti-skiclub biedt u de mogelijkheid. U hebt een degelijk parallelniveau, en u wilt beter leren skiën met een nieuwe uitdaging, dan raden wij u aan te komen slalommen. Door de wekelijkse trainingen van 2 uur, onder leiding van Wilfried Das, hoofdskileraar op Yeti en trainer - docent bij BVSI (Belgische vereniging voor ski-instructoren), zal uw skiniveau merkelijk verbeteren.

http://www.yetiskiracingteam.be/

Het Zondal Racing Team maakt deel uit van Skiclub Zondal, de grootste en oudste skiclub van het land. Het Zondal Racing Team zorgt voor een competitiegerichte opleiding. Techniek is het belangrijkste, maar slalom, reuzeslalom en super-G zijn steeds het streefdoel van de trainingen.

http://www.zondalracingteam.be/

Sneeuwsport Vlaanderen organiseert ieder seizoen een alpine skicompetitie op de pistes in Vlaanderen, genaamd "Dynastar Skicup van Vlaanderen". Op de pistes van Yeti (Anderlecht), Zondal (Deurne), Ice Mountain (Komen), Snow Valley (Peer), Skidome (Terneuzen) en Aspen (Wilrijk) kunnen al de leden (renners) van de federatie deelnemen aan dit wedstrijdcircuit.

http://www.sneeuwsportvlaanderen.be/cm/

De KBSF is de enige Belgische VZW die lid is van de Internationale Ski Organisatie (FIS - Fédération Internationale de Ski) en de Internationale Biathlon Unie (IBU). De KBSF is tevens gelinkt aan en een actief lid van het BOIC (Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité).

http://www.ski.be/kbsf/index.php

Het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comit (BOIC) is het Nationaal Olympisch Comité (NOC) dat de Olympische Beweging en haar waarden in ons land vertegenwoordigt. Net als de 203 andere NOC's wordt het BOIC erkend door het Internationaal Olympisch Comité. Op Europees niveau is het BOIC lid van de Europese Olympische Comités, de EOC's. Het BOIC is een "interfederale" vzw. Het Comité overkoepelt de nationale sportbonden die gewoonlijk uit twee of zelfs drie communautaire liga's bestaan. De vertegenwoordigers van die 78 sportbonden zetelen in de Algemene Vergadering van het Comité. Samen vertegenwoordigen zij op hun beurt 20.000 sportclubs en 1.500.000 actieve sportbeoefenaars.

http://www.olympic.be/

The International Ski Federation - Fédération Internationale de Ski, Internationaler Ski Verband - is abbreviated in all languages as FIS. The organisation was founded on 2nd February 1924 during the first Olympic Games in Chamonix, France with 14 member nations. Today 110 National Ski Associations (one currently suspended) comprise the membership of the FIS.

http://www.fis-ski.com/

Janssens Sport
Herentalsebaan 160-170
2100 Deurne
Tel.: +32-(0)3-321.10.52
Fax.: +32-(0)3-322.44.80
Email: info@janssenssport.be

http://www.janssenssport.be/

Ski-Man Special Sportshop Benelux
Rijksweg 59a
6295 AL Lemiers (Vaals)
Tel.: +31 647330477
Fax: +31 842266180
Email: info@ski-man.nl

http://www.ski-man.be/

Denifl Sports GmbH
Industriezone c10
6166 Fulpmes
Austria
Tel.: +43 5225 62281
Fax: +43 5225 62281 20
Email: office@sportshop.at

http://www.sportshop.at/

M-Sport Kummer GmbH
Hanggasse 10
6850 Dornbirn
Austria
Tel.: +43 55572 26872
Fax: +43 5572 26872 DW 4
Email: msport@msport.at

http://www.msport.at/